Të Reja

Lista e produkteve të cërtifikuara nga Bio Inspecta

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”7192,7195,7196,7197,7198,7199,7200,7201,7202,7203,7204,7205,7206,7207,7208,7209,7210,7211,7212,7213,7214,7215,7216,7217,7218,7219,7220,7221,7222,7223,7224,7225,7226,7227″ onclick=”link_no” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Lista e produkteve të certifikuara orgaike nga Bio Inspecta

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”7192,7196,7197,7198,7199,7200,7201,7202,7203,7195,7205,7206,7207,7208,7209,7204,7211,7212,7213,7214,7215,7216,7217,7210,7218,7220,7219,7222,7223,7224,7225,7226,7227,7221″ onclick=”link_no” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Thënja e Ditës !

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” content_placement=”middle” bg_color=”#ffffff” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”10%” bottom_padding=”10%” id=”discover” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” css=”.vc_custom_1504128844236{margin-right: -1px !important;}”][vc_column_inner enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-left” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_single_testimonial testimonial_style=”bold” color=”Extra-Color-1″ style=”bold” quote=”Bimët janë miq të Mjekut e krenari e Kuzhinierit.” name=”Charlemange”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column …

Thënja e Ditës ! Read More »

Zhvillimi i Industrisë të Bimëve Mjeksore Aromatike dhe Frutave Malorë

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Agroproduct shpk bëri përmbylljen e projektit të përkrahur nga Bashkimi Europian ( Zhvillimi i industrisë të bimëve mjeksore aromatike dhe frutave malor). Faleminderojmë të gjithë miqtë, donatorët, bashkëpuntorët dhe njerëzit e vullnetit të mirë, që ishin dhe …

Zhvillimi i Industrisë të Bimëve Mjeksore Aromatike dhe Frutave Malorë Read More »

Bimët Helmuese

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][text-with-icon icon_type=”image_icon” icon_image=”7044″] Kufilma Mjekësore (Symphytum officinale) Është një barishte shumëvjeçare me rritje në vende  me  lagështi, vende me bar, në brigjet e lumenjve dhe kanale.  Bimë spontane por edhe si dekorative rritet ne lartësi 30-120 cm dhe …

Bimët Helmuese Read More »

en_USEnglish