Zhvillimi i Industrisë të Bimëve Mjeksore Aromatike dhe Frutave Malorë

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Agroproduct shpk bëri përmbylljen e projektit të përkrahur nga Bashkimi Europian ( Zhvillimi i industrisë të bimëve mjeksore aromatike dhe frutave malor).
Faleminderojmë të gjithë miqtë, donatorët, bashkëpuntorët dhe njerëzit e vullnetit të mirë, që ishin dhe vazhdojnë të jenë në përkrahje të biznesit tonë.
Ne së bashku do të vazhdojmë të rrisim mundësitë e bashkëpunimit, për të gjithë ata që janë të interesuar që të zhvillojnë aktivitetin e tyre të prodhimtarisë organike, në sistemin unik të zhvilluar nga kompania Agroproduct shpk, me kontrata marrëse afatëgjata.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”7084,7083,7082,7081,7080,7079,7078,7077,7076,7075″ onclick=”link_no”][/vc_column][/vc_row]

en_USEnglish