BimetMbledhje SpontaneProduktet

Cikore

Përshkrimi: Bimë barishtore shumëvjeçare 80-100 cm.  Me gjethe pendore të çara gjysmë-kërcell-pushtuese dhe rrënjë të trashë. Kaptinëzat 11-10 mm. Lulet blu ngjyrë qielli të gjata…
Prill 23, 2018