[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”60″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Kompania Agroproduct-shpk, ka të çertifikuar ngastrat për sigurimin e farave, ka të siguruar makinerin për pastrimin dhe përpunimin e farave të bimëve mjekësore aromatike, si dhe ka të ngritura dy sera pranë Objektit të saj për sigurimin e fidanëve për nevojat e kompanisë, si dhe për farmeret e kontraktuar për mbjelljen e këtyre bimëve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

en_USEnglish