[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”100″ bottom_padding=”100″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Kompania jonë në politikën e saj vepruese, ka të përfshirë dhe një aspekt shumë të rëndësishëm: Biodiversitetin.
Përfshirja e biodiversitetit si pjesë e pandashme e aktiviteteve tona, dëshmon përkushtimin tonë për ruajtjen e vlerave që biodiversiteti përfaqëson.
Për këtë synim, kompania ka të hartuar një Plan veprimi afatgjatë 2017-2027.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_btn size=”jumbo” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”fontawesome” url=”https://www.agroproduct-shpk.com/wp-content/uploads/2018/05/Plan-veprimi-per-biodiversiteti-2017n.pdf” text=”Plan veprimi per biodiversiteti 2017n” css_animation=”pulse” icon_fontawesome=”fa fa-file-pdf-o”][nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”fontawesome” url=”https://www.agroproduct-shpk.com/wp-content/uploads/2018/05/Plan-veprimi-per-biodiversitetin-per-kultivues.pdf” text=”Plan veprimi per biodiversitetin per kultivues” css_animation=”pulse” icon_fontawesome=”fa fa-file-pdf-o”][/vc_column][/vc_row]

en_USEnglish