Të Reja

Bimët Helmuese

Kufilma Mjekësore (Symphytum officinale) Është një barishte shumëvjeçare me rritje në vende  me  lagështi, vende me bar, në brigjet e lumenjve dhe kanale.  Bimë spontane por…
17 Nëntor, 2018