AGROPRODUCT

THESARË NGA NATYRA
NATYRËS

 Kompania jonë u themelua në vitin 2002, ndërsa sot triumfon në këtë fushë të biznesit me 40 lloje të bimëve të kultivuara,dhe 60 lloje të bimëve të grumbulluara të gjitha me certifikim organik.

OFRON MË TË MIRËN

PËR TË OFRUAR PRODUKTET MË TË MIRA ORGANIKE

Agroproduct-shpk eksporton bimë aromatike dhe medicinale në shtetet Evropiane si: Gjermani, Zvicërr, Austri Çeki, Bullgari, Francë dhe në Britaninë e Madhe, po ashtu në fillim të vitit 2018 kanë filluar bashkëpunimet me SHBA dhe Kanada.

1

ÇERTIFIKIMET TONA

Agroproduct-shpk është Kompani lidere në Kosovë dhe më gjërë për kultivimin, grumbullimin dhe përpunimin e bimëve mjekësore aromatike si dhe frutave malorë.

PSE TË NA ZGJEDHNI NE?

DISA ARSYE TË FORTA

Eksperienca

Kompania e parë në Kosovë që ka filluar prodhimin e bimëve organike për më shumë se 20 vjet.

Kualiteti

Kualiteti: Reputacioni ynë i cilësisë më të lartë të produkteve tona është pikërisht arsyeja pse klientët tanë na zgjedhin ne dhe zgjedhin të qëndrojnë me ne.

Zingjiri i furnizimit

Një organizim i zinxhirit të furnizimit që nuk haset askund në Evropën Juglindore. Më shumë se 3000 familje në Kosovë mbledhin produktet tona (BMA) në 5 zonat e çertifikuara në mbarë Kosovën. 30 qendra grumbullimi, të gjitha të certifikuara organike.

Prodhimtaria Organike

Duke ofruar në treg në treg rreth 100 bimë mjekësore dhe fruta malore,të gjitha të certifikuara me 3 standarde të ndryshme.

sqShqip