[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”60″ id=”001″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Trajnime” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Kompania Agroproduct-shpk, zhvillon trajnime të rregulla tek të gjitha qendrat grumbullese nga ana e stafit professional të kompanisë, si dhe angazhon kuadra profesionale, expert të kësaj lamie kohë pas kohe për përgaditjen e stafit të Kompanisë, si dhe përgjegjësve të qendrave grumbulluese.[/vc_column_text][nectar_btn size=”large” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”fontawesome” url=”#” text=”Na Kontaktoni” icon_fontawesome=”fa fa-envelope-o”][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Konsulenca” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Ndërmarrja ofron edhe shërbime të konsulenses për OJQ ( Organizata jo qeveritare), dhe organizata te ndryshme që kanë programe, dhe aktivitete të ndryshme në grumbullim, dhe kultivim e bimëve mjekësore.[/vc_column_text][nectar_btn size=”large” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”fontawesome” url=”#” text=”Na Kontaktoni” icon_fontawesome=”fa fa-envelope-o”][/vc_column][/vc_row]

en_USEnglish